Skip to main content
startscherm Chrome

Browser geschiedenis Chrome verwijderen

Benodigde tijd: 3 minuten

Chrome is de internet browser van Google en één van de meest gebruikte en populaire browsers. Het kan soms handig zijn om de geschiedenis van je browser te wissen. Met behulp van onderstaande stappen heb je dit zo gedaan.

 1. Ga naar de instellingen van Chrome

  Door op de drie verticale stipjes te klikken opent het instellingen menu waar je moet zijn om je browser geschiedenis van Chrome te kunnen verwijderen. instellingen Chrome

 2. Kies twee keer voor Geschiedenis

  Kies in het dropdown menu voor Geschiedenis door erop te klikken. Aan de linkerkant van het dropdown ontstaat een nieuw menu. Klik ook hier op Geschiedenis.
  Geschiedenis Chrome

 3. “Browse gegevens wissen”

  Er opent een nieuw tabblad. In dit tabblad kun je volledig links kiezen voor “Browse gegevens wissen”. Dit is één van de laatste stappen om je browse geschiedenis te verwijderen.
  browse gegevens wissen Chrome

 4. Kies de periode

  Er opent zich een pop up scherm. In dit scherm geef je aan voor welke periode je de geschiedenis wil verwijderen. Wij kiezen uiteraard voor alles en bevestigen de keuze door op “Gegevens wissen” te klikken.
  Periode wissen Chrome

Chrome geeft geen bevestiging maar door op gegevens wissen te klikken is je browse geschiedenis bij Google Chrome verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *