Skip to main content

Dating Account verwijderen

Heb je een partner gevonden of wil je gewoon af van je account bij een dating site of App? Dan ben je op de juiste plaats! Van elke populaire dating site hebben wij een stappenplan gemaakt om het account te kunnen verwijderen op een makkelijke manier.

Welk Dating account wil je Sluiten?

Tinder

Mr Green

Tinder is wereldwijd de grootste Datingapp via de mobiele telefoon waarbij je op basis van foto’s de juiste kunt vinden.

Badoo

Badoo

Badoo is in Europa een erg groot datingplatform met verschillende extra mogelijkheden tegen betaling.

Lexa

Lexa

Lexa.nl is samen met Relatieplanet in Nederland een grote speler wanneer het om daten gaat.

50 Plus Match

50 plus match

Een serieuse datingsite voor de oudere gebruikers, gelukkig is het sluiten van een account niet moeilijk.

RelatiePlanet

relatieplanet

Wie kent Relatieplanet niet van televisie / radio? In een paar stappen heb je het profiel verwijderd.

Parship

Parship

Parship is een datingsite voor de hoger opgeleide doelgroep. Account sluiten gaat hier makkelijk.

Paiq

Paiq

Met Paiq kun je op basis van gesprekken een date vinden waarna je de foto’s te zien krijgt. Account verwijderen gaat hier makkelijk.

Elite Dating

Elite Dating

Het vroegere Edarling is nu Elite Dating, het datingplatform voor hoger opgeleiden. Het sluiten van je datingaccount gaat hier eenvoudig.

E-Matching

E-Matching

Geen E-matching meer in je leven? In 4 minuten kun je in 4 simpele stappen het datingaccount van deze datingsite verwijderen.

Pepper

Pepper

Wil je liever je Datingaccount bij Pepper definitief sluiten? Verwijder je account met moodboard in 4 minuten met onze stappen.

Naast de beschreven manieren per datingplatform kun je de account(s) ook via de klantenservice laten sluiten bij de meeste aanbieders.

Account moet definitief verwijderd worden

Dating account

Tenzij anders overeengekomen met de datingsite moet je account permanent verwijderd worden. Dit is inclusief de gesprekken die je hebt gehad, de foto’s die je hebt geplaatst en het profiel dat je hebt ingevuld. Wanneer er een juridische waarde is om deze data te behouden dan mag dat in uitzonderlijke gevallen.

Waarom een Dating account verwijderen?

We maken met allerlei verschillende redenen een account aan bij dating sites. Zo is de één op zoek naar de prins of prinses op het witte paard en is weer ander op zoek naar wat seksuele spanning in- of naast de huidige relatie. Uiteindelijk hebben we het dating account met een specifiek doel aangemaakt en als we dat doel behaald hebben kun je ervoor kiezen om je account te verwijderen. Wat moet je immers met een Tinder profiel als je de liefde van je leven aan je ouders hebt voorgesteld.

Soms kan het zoeken naar die ene, net zo uitdagend overkomen als het zoeken naar de heilige graal. Het zoeken kan je soms moedeloos maken en je kan het niet aan, nog een horrordate mee te maken. Dit kan ook een moment zijn waarop je ervoor kiest om even niet meer online te daten en je accounts te verwijderen. Gelukkig zijn de dating profielen tegenwoordig gekoppeld aan Social Media accounts zoals Facebook. Het moment dat je klaar bent voor de volgende ronde zijn je foto’s bij je nieuwe account met behulp van Facebook ook zo weer geplaatst.