startscherm Badoo

Badoo account verwijderen

In Nederland zitten veel mensen op Badoo. Zoek op een stad / dorp in je regio en je komt direct bekenden tegen (ook als je zelf niet bent ingelogd). Je krijgt elke gebruiker met een naam en foto’s te zien. Omdat al deze gegevens publiekelijk beschikbaar zijn willen de meeste gebruikers ook weer snel van hun account af. Dit is helaas niet zo eenvoudig.

Het duurt gemiddeld 8 minuten om van je Badoo account af te komen en hier heb je 7 stappen voor nodig.

Benodigde tijd: 8 minuten.

Badoo is een datingsite die bij de meest populaire websites op dit gebied hoort. Hier kun je namelijk gebruik maken van bijna alle functies zonder te betalen. Mocht je geen gebruik meer willen maken van de site en app, heb je deze binnen met onderstaande stappen verwijderd. Het duurt wel even. Badoo maakt het je zeker niet gemakkelijk om je profiel te verwijderen.

 1. Log in op de website of open de app op je telefoon

  Je kunt je profiel alleen verwijderen nadat je bent ingelogd. Via de telefoon hoef je alleen maar de app te openen. Inloggen Badoo

 2. Ga naar je instellingen

  Door in de rechter bovenhoek op het tandwiel te klikken kom je in het instellingen menu terecht. Dit menu is de eerste stap naar het verwijderen van je profiel.

  instellingen Badoo

 3. Kies voor account verwijderen

  In dit menu moet je helemaal naar beneden scrollen. Hier helemaal onderaan zie je mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Klik op “account verwijderen”.

  account verwijderen Badoo

 4. Bevestig je keuze

  Badoo wil zeker weten dat je de keuze om je profiel te verwijderen bewust maakt. Kies hier voor account verwijderen en klik daarna op verder.

  Bevestigen verwijderen Badoo

 5. Geef je reden aan

  Badoo vraagt je om de reden van je verwijdering Door op jouw reden van verwijdering te klikken wordt het woord verder zichtbaar en kun je ook hier op klikken om verder te gaan.
  reden verwijderen Badoo

 6. Nog een reden?

  Badoo vraagt je nog een keer om een reden. Dit is meer de subreden waarom jij ervoor zou kunnen kiezen om je profiel te verwijderen. Kies je reden, geef optioneel nog wat informatie en klik op verder.


  extra reden verwijderen Badoo

 7. Bevestig met je wachtwoord

  Badoo vraagt je nog één keer om een bevestiging met je wachtwoord en het herhalen van bepaalde tekens.
  wachtwoord bevestigen Badoo

Eindelijk is je account verwijderd. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het verwijderen van een Badoo account nodeloos ingewikkeld wordt gemaakt. De opties om je account te houden zijn duidelijker in beeld en gemakkelijker te klikken dan degene om je account te verwijderen.

Reacties (20)

 • Het is inderdaad nodeloos ingewikkeld om het account te verwijderen.
  Het grootste bezwaar van badoo is toch wel dat je het een weekje wil proberen voor € 5,99 waarvoor je zelf de opdracht hebt gegeven en ook zelf hebt betaald je ineens ziet dat er diverse automatische incasso’s van je rekening worden afgeschreven waarvoor je geen toestemming hebt verleend.

 • Ik krijg mijn account niet verwijderd… Heb al support gemaild maar niets….
  Beste badoo ik zou graag willen dat jullie mijn account van marijke *weggeknipt* uit *weggeknipt* verwijderd en ook de andere. Danku

  • Halo Mary,

   Dat kunnen wij niet voor u doen, wij hebben alleen een stappenplan gemaakt over hoe u van uw Badoo account kunt afkomen. Mocht het niet lukken dan horen wij dat natuurlijk graag.

 • Ik heb mijn account verwijderd maar, als ik mijn naam Google “…” dan zie ik nog steeds badoo staan bij resultaten. Dit vind ik vervelend, en ook omdat het account al weg is. Hoe gaat dat?

  Met vriendelijke groet,

  Anoniem

  • Halo Anoniem.

   Dat wordt automatisch opgelost Anoniem. Wanneer je account bij Badoo is verwijderd dan zal Google je profielpagina vanzelf uit de zoekresultaten verwijderen, er is immers niks meer om naar te verwijzen. Helaas kan dit wel een aantal maanden duren, er is geen makkelijke manier om dit proces te versnellen.

  • Beste Peter,

   Wij kunnen uw account bij Badoo niet verwijderen. Hiervoor moet u de bovenstaande 7 stappen volgen op de datingwebsite van Badoo zelf, daarmee zou het geregeld moeten zijn.

   Mocht het niet lukken dan hoor ik dat graag! Ik heb uw achternaam uit dit bericht verwijderd (privacy).

 • Krijg met geen mogelijkheid mijn account verwijderd. Het badoo Apple kan ik verwijderen maar mijn account blijft krijg ik niet weg. Help help help

  • Hoi Joke,

   Voor je de App van je Apple telefoon verwijderd zal je eerst het account zelf moeten verwijderen. Dit kun je doen via de instellingen bij je account (wanneer je bent ingelogd). Waar loop je precies vast in de bovenstaande stappen?

 • account verwijderen lukt niet op de mobiel lekker de tekst verborgen aan het eind en scrollen naar beneden lukt niet. Via de laptop vraag ik mijn wachtwoord steeds opnieuw op die ik niet krijg
  die was nog steeds het zelfde word er gewoon uit gegooid.

  Dus via de mobiel geprobeerd om me account te verwijderen lukt niet
  via de laptop kom er niet in!

  reden dat ik ervan af wil: ik wil graag via mijn laptop kunnen kijken. En niet op me kleine mobiel vind ik niet overzichtelijk.
  En nu heb ik er genoeg van en kan me account niet eens verwijderen ja zo hou je wel de datingsite VOL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en bijna alle afbeeldingen rust Copyright - 2020