Skip to main content
startscherm Badoo

Badoo account verwijderen

In Nederland zitten veel mensen op Badoo. Zoek op een stad / dorp in je regio en je komt direct bekenden tegen (ook als je zelf niet bent ingelogd). Je krijgt elke gebruiker met een naam en foto’s te zien. Omdat al deze gegevens publiekelijk beschikbaar zijn willen de meeste gebruikers ook weer snel van hun account af. Dit is helaas niet zo eenvoudig.

Het duurt gemiddeld 8 minuten om van je Badoo account af te komen en hier heb je 7 stappen voor nodig.

Benodigde tijd: 8 minuten

Badoo is een datingsite die bij de meest populaire websites op dit gebied hoort. Hier kun je namelijk gebruik maken van bijna alle functies zonder te betalen. Mocht je geen gebruik meer willen maken van de site en app, heb je deze binnen met onderstaande stappen verwijderd. Het duurt wel even. Badoo maakt het je zeker niet gemakkelijk om je profiel te verwijderen.

 1. Log in op de website of open de app op je telefoon

  Je kunt je profiel alleen verwijderen nadat je bent ingelogd. Via de telefoon hoef je alleen maar de app te openen. Inloggen Badoo

 2. Ga naar je instellingen

  Door in de rechter bovenhoek op het tandwiel te klikken kom je in het instellingen menu terecht. Dit menu is de eerste stap naar het verwijderen van je profiel.

  instellingen Badoo

 3. Kies voor account verwijderen

  In dit menu moet je helemaal naar beneden scrollen. Hier helemaal onderaan zie je mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Klik op “account verwijderen”.

  account verwijderen Badoo

 4. Bevestig je keuze

  Badoo wil zeker weten dat je de keuze om je profiel te verwijderen bewust maakt. Kies hier voor account verwijderen en klik daarna op verder.

  Bevestigen verwijderen Badoo

 5. Geef je reden aan

  Badoo vraagt je om de reden van je verwijdering Door op jouw reden van verwijdering te klikken wordt het woord verder zichtbaar en kun je ook hier op klikken om verder te gaan.
  reden verwijderen Badoo

 6. Nog een reden?

  Badoo vraagt je nog een keer om een reden. Dit is meer de subreden waarom jij ervoor zou kunnen kiezen om je profiel te verwijderen. Kies je reden, geef optioneel nog wat informatie en klik op verder.


  extra reden verwijderen Badoo

 7. Bevestig met je wachtwoord

  Badoo vraagt je nog één keer om een bevestiging met je wachtwoord en het herhalen van bepaalde tekens.
  wachtwoord bevestigen Badoo

Eindelijk is je account verwijderd. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het verwijderen van een Badoo account nodeloos ingewikkeld wordt gemaakt. De opties om je account te houden zijn duidelijker in beeld en gemakkelijker te klikken dan degene om je account te verwijderen.

Reacties (20)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *