Skip to main content
Startscherm E-Matching

E-Matching account verwijderen

Benodigde tijd: 4 minuten

E-Matching heeft een heel herkenbare slogan: “Online dating alleen voor hoger opgeleiden”. Hiermee laten ze zien dat ze echt een bepaalde doelgroep hebben. Wat hierin ook opvalt is dat bij relatiestatus alleen single of weduwe/weduwnaar mogelijk is. Ook hierin maakt E-Matching zich specifiek voor een bepaalde doelgroep. Als laatste is dit uiteraard ook in de vragenlijsten voor de matches terug te vinden. Op het moment dat een dating website zich gaat specialiseren in één bepaalde doelgroep zullen er uiteraad minder profielen beschikbaar zijn dan wanneer dit niet gebeurd. Aan de andere kant is de kans groter dat jij je match vindt als je binnen de doelgroep valt.

E-Matching biedt het totaalpakket op het gebied van dating aan. Zo kun profielen bekijken, krijg je dagelijks of wekelijks voorstellen van profielen die bij je zouden kunnen passen en kun je door foto’s heen swypen. Het maakt bij deze dating website niet uit op welke manier jij graag je matches zoekt, zij bieden het aan. Heb jij je levenspartner via deze aanbieder gevonden hebben, of wil je jouw profiel met een andere reden verwijderen? Volg dan de komende stappen om dit snel en simpel geregeld te hebben.

 1. Log in op je E-Matching account

  In verband met de komende stappen, is het advies om in te loggen via je laptop of desktop. Je kunt op de website aan de rechter bovenkant inloggen.
  Login e-matching

 2. Ga naar je profiel

  Nadat je bent ingelogd, vind je wederom rechts boven in je keuze menu. Door hier op “mijn profiel” te klikken kom je in de sectie van de website waar jij jouw E-Matching profiel kunt verwijderen.
  mijn profiel E-Matching

 3. Klik op “uitschrijven”

  In dit keuze menu kun je een klein stukje naar beneden scrollen en kiezen voor de laatste optie: “uitschrijven”. Dit is al één van de laatste stappen in het verwijderen van je profiel bij E-Matching.
  uitschrijven E-Matching

 4. Volg de uitschrijvingsstappen

  In het scherm dat volgt, zijn er 3 substappen om te volgen. Als eerste geef je een vinkje op de vraag of je zeker weet dat jij je profiel wil verwijderen. Als tweede geef je de reden van verwijdering aan. De laatste sub stap is jouw klik op “uitschrijven”.
  uitschrijvingsstappen E-Matching

Hierna is je uitschrijving voltooid en je E-Matching profiel verwijderd. Je ziet hiervan nog een bevestiging op je scherm. Ook wordt er gevraagd om feedback, tips en/of complimenten. Dit laat wel zien dat de mensen achter E-Matching serieus open staan voor verbetering.

Alternatief

E-Matching wil graag dat de actieve leden zich bezig kunnen houden met elkaar en niet geremd worden door niet actieve leden. Hierom verwijderen ze alle profielen die langer dan 16 weken niet actief zijn. Ben jij één van die leden, krijg je hiervan nog een herinnering, maar daarna word je profiel door E-Matching verwijderd. Mocht jij geen zin hebben om zelf je profiel te verwijderen kun je altijd 16 weken inactief zijn en dan zal deze voor je verwijderd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *