Skip to main content
elite dating startscherm

Elite dating account verwijderen

Benodigde tijd: 5 minuten

Elite dating stond voorheen bekend als Edarling. Dit is een wat serieuzere dating site. Dit is te herkennen omdat het aantal mannen en vrouwen zo goed als eerlijk is verdeeld. Daarnaast is ongeveer 70% van de mensen die zich bij Elite dating inschrijven is boven de 30 en HBO+ opgeleid. Gezien de tijd en geld dat het kost om je in te schrijven zijn de meeste hier toch op zoek naar die ene match.

Dat is ook wel logisch want inschrijven heb je niet zonder slag of stoot gedaan. Je kunt voor het inschrijven toch zeker een half uur uittrekken. Het start namelijk met een forse vragenlijst om jouw profiel en daarmee je partner wensen samen te stellen. Na het samenstellen van deze profielen kun je iedere dag partnervoorstellen van Elite dating verwachten. Het is dus niet mogelijk om bij Elite dating door foto’s te swypen, dat maakt deze dating site ook minder toegankelijk voor de zogenoemde nep profielen.

Mocht deze manier van online dating niet bij je passen is je account zo verwijderd door de volgende stappen te volgen.

 1. Inloggen

  Open de website van Elite dating en log in door in de bovenste balk aan de rechterkant op inloggen te klikken.
  inloggen elite dating

 2. Ga in het hoofdmenu naar ‘account’

  Door op het poppetje of je profiel foto te klikken en vervolgens voor ‘account’ te kiezen kom je op het gedeelte van de website waar jij je account kunt verwijderen.
  mijn account elite dating

 3. Ga naar de hyperlink om je account te verwijderen

  In het account menu kun je naar beneden scrollen naar Persoonlijke Gegevens. Daar vind je onderaan een hyperlink die je naar de sectie brengt om je account bij Elite dating te verwijderen.

  verwijder account elite dating

 4. Geef de reden van verwijdering account Elite dating aan

  Elite dating hoort graag van jou, waarom jij je account wil verwijderen. Na het invoeren van de reden kun je op “Ga verder” klikken om naar één van de laatste stappen van het verwijderen van je account te gaan.
  reden-verwijdering-Elite-dating

 5. Wachtwoord invoeren

  In het popup scherm dat hierop volgt, wordt gevraagd om je wachtwoord ter bevestiging. Vul deze in en klik op ‘bevestig’.

  wachtwoord verwijderen elite

Elite dating bevestigt de verwijdering van je account. Op het moment dat jij je account hebt verwijderd, worden al je gegevens verwijderd. Op enkele betaalgegevens na zal niets je naar de website kunnen herleiden.

Elite dating maakt gebruik van SSL-encryptie. Dit houdt in dat al je gegevens en wat je typt op deze website beschermt worden tegen eventueel gebruik van derden en dat derde partijen en of personen hier ook niet bij kunnen komen. Je kunt er dus vanuit gaan dat na het verwijderen van je account, ook je gegevens en eventuele persoonlijke teksten naar derden toe niet op straat kunnen komen te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *