Skip to main content
Startscherm Paiq

Paiq account verwijderen

Benodigde tijd: 4 minuten

Paiq is een dating app die het ietsjes anders aanpakt. Paiq wil graag dat je gaat ontdekken of iemand bij je past voordat je eventueel afgeleid wordt door het uiterlijk. Bij deze app match je op persoonlijkheid en worden pas na een aantal berichten de foto’s van je match zichtbaar.

Het verwijderen van dit account gaat simpel via onderstaande stappen.

 1. Open de app of log in op de website

  Nadat je bent ingelogd of de app hebt geopend kun je op je profielfoto klikken om in het menu te komen waar je je profiel kunt verwijderen.
  inloggen Paiq

 2. Ga verder naar uitschrijven

  In je account kun je in het midden van de pagina kiezen voor uitschrijven. Door hier op te klikken is je profiel al bijna verwijderd.
  uistschrijven Paiq

 3. Kies je verificatie manier

  Paiq geeft je de optie om via je wachtwoord of via een email je profiel te verwijderen. Wij raden aan om je profiel met je wachtwoord te verwijderen omdat dit vele malen sneller en simpeler gaat. Klik vervolgens op bevestigen.
  erificatie uitschrijving Paiq

 4. Doorloop de stappen voor je uitschrijving

  Kies als eerste de reden waarom jij je profiel wil verwijderen. Als tweede stap vul je je wachtwoord in. Daarna geef je een vinkje in het boxje dat jij je ervan bewust bent dat je data verloren gaat bij het verwijderen van je profiel. Als laatste bevestig je alles door op “uitschrijven” te klikken.
  stappen uitschrijvijng Paiq

Paiq leidt je door naar de beginpagina. Je kan altijd proberen in te loggen om te zien of de verwijdering gelukt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *