Tinder start

Tinder account verwijderen

Benodigde tijd: 5 minuten.

Tinder is misschien wel de meest populaire dating app wereldwijd. Hier komen singles samen op zoek naar een leuke date, spannend contact of die ene die je hartje sneller doet overslaan. Het is Tinder die gestart is met het swype principe. Je veegt naar links als je iemand niet leuk vindt en naar rechts als het profiel en of de foto je wel aanstaan. Zo simpel als de app werkt, zo simpel is het ook om je account te verwijderen.

 1. Ga naar de instellingen van je profiel

  De eerste stap die je kan nemen om je Tinder account te openen is het openen van de app. Vervolgens klik je op je profiel en daarna op instellingen.
  Tinder instellingen

 2. Klik op account verwijderen

  In in de instellingen scroll je naar beneden. De knop om je account te verwijderen vind je helemaal onderaan. Door hier op te klikken ben je bijna klaar met het verwijderen van je Tinder account.
  Tinder verwijderen

 3. Account definitief verwijderen

  Tinder wil uiteraard dat je zeker weet dat je je account wil verwijderen. Al je matches, en informatie en misschien zelfs de profieltekst zullen verdwijnen bij het verwijderen van je account. Om hier voor te kiezen kies je in dit menu voor “Verwijder mijn account”.verwijder menu tinder

 4. Geef de reden van verwijderen

  Tinder wil graag weten waarom jij je account wil verwijderen. In deze stap kun je dit aangeven. Als je vindt dat Tinder hier niets mee te maken heeft kies dan voor overig.
  Reden verwijderen Tinder

Je tinder account is nu verwijderd. Mocht je je in de toekomst toch bedenken, kun je een nieuw account aanmaken bij deze dating gigant. Tinder is gelinkt met Facebook. Om echt al je gegevens en de overdracht hiervan tussen deze twee stop te zetten, zul je Tinder ook in je Facebook instellingen moeten verwijderen.

Comments (2)

 • BADOO.COM JUIST HET ZELFDE IRRITANTE MANNEN DIE ALLEENSTAANDEN MET OP SEX UIT ZIJN.DAARVOOR MOETEN ZE NAAR DE MEISJE VAN PLEZIER GAAN .VERWIJDER MIJN ACCOUNT A.U.B

  • Het klopt dat er veel mannen op datingplatforms actief zijn die enkel en alleen sex als doel hebben, daarin zijn Badoo en Tinder echt geen uitzondering.

   Om je account te verwijderen zul je de bovenstaande stappen moeten volgen op de datingwebsite / App zelf.

   * Ik heb je achternaam uit de post verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust Copyright. Wij hebben alle stappen met zorg samengesteld om er zeker van te zijn dat je snel kunt verwijderen wat je wilt.