Start Paypal

PayPal Account verwijderen

Benodigde tijd: 5 minuten.

PayPal is een online betaalsysteem. Het is oorspronkelijk opgericht om dienst te doen als betaalsysteem voor de palmpilot pda’s. Inmiddels is het een bijna onmisbare betaalmethode. Je kunt betalingen doen en ontvangen met behulp van je email adres. Betalen met PayPal is gratis maar de ontvanger moet een klein bedrag betalen.

Mocht jij je PayPal account willen verwijderen, is dat met behulp van onderstaande stappen zo gedaan!

 1. Log in op de website van PayPal

  Door in te loggen met je gebruikersnaam (emailadres) en wachtwoord kom je op je eigen, persoonlijke PayPal account waar je simpel in een paar stappen je account kunt verwijderen.
  inloggen paypal

 2. Klik op instellingen

  Door op het tandwieltje rechts bovenin je scherm te klikken word je automatisch naar je profiel geleid.
  Instellingen Paypal

 3. Ga naar rekeningopties

  In je profiel kun je naar beneden scrollen, tot je aan de linkerkant het blokje rekeningopties tegenkomt. Klik hier op “Je rekening sluiten”.

  Rekening opties Paypal

 4. Bevestig je keuze

  PayPal wil dat je zeker weet dat jij je rekening wil verwijderen. Een verwijderd account kan niet weer geopend worden. Kies voor “Rekening sluiten” om deze definitief te verwijderen.

  rekening sluiten Paypal

Paypal vraagt verder niet meer om een bevestigingscode. Je rekening is definitief verwijderd. Mocht je in de toekomst toch weer een PayPal rekening willen, kun je een volledig nieuwe rekening openen.

Tip: Als het een oude rekening is en je weet je wachtwoord niet meer geeft Paypal je veel mogelijkheden om een nieuw wachtwoord in te stellen. Zoals het beantwoorden van je geheime vragen, een belletje, invullen van je creditcard nummer en het versturen van een email.

Reacties (13)

  • Hallo Dénise,

   Via de 4 stappen die hierboven staan beschreven kun je snel je Paypal account verwijderen!

   Let wel dat je gegevens verplicht bewaard blijven bij PayPal, dit zijn ze wettelijk verplicht voor ten minste 5 jaar.

 • Ik krijg het niet voor elkaar op paypal te sluiten ondanks de stappen die ik heb gevolgd. Hij geeft aan; er is een probleem opgetreden, probeer later opnieuw. Ik heb te vaak geprobeerd! Ben heel paypal zat!

 • Ik heb jullie service nooit gesnapt, relevant gevonden, betrouwbaar en überhaupt geen dienst verlenen dat op zoveel andere, wèl betrouwbare manieren, veeel en veeel beter kan. Totaal onnodig en nog je privacy schenden ook! Heb het ooit uit “nood” moeten gebruiken met een reguliere, niet beter wetende, klant van jullie. Verder alleen maar onterechte afschrijvingen gehad en NIKS aan jullie service gehad verder. Ik wel dat Mijn gegevens gewist worden en niet naar derden, of meerdere samenwerkende organisaties van PayPal! Mvg (voorletters weggehaald door admin) Meijer

  • Via de stappen in dit artikel kunt u eenvoudig uw Paypal account opzeggen. Dat kan niet via ons, wij laten enkel zien hoe je makkelijk een PayPal account kunt opzeggen. Let wel dat Paypal als financieel dienstverlener voor een aantal jaren uw gegevens moet bewaren.

 • Beste mensen,

  Ik wil graag een rekening van onze vereniging verwijderen.
  Echter dat wil niet, want:

  Uw rekening kan niet worden gesloten
  Rekeningen die worden gecontroleerd, kunnen niet worden gesloten.

  En, een bericht aan Paypal wordt niet op gereageerd

  Groet, Gerrit

 • Hallo,

  Op m’n Paypal account staat m’n oude mobielnummer en voor het inloggen is een verificatiecode nodig, maar die kan ik dus niet ontvangen. Ik heb de klantenservice al gebeld maar daarmee kwam ik ook niet verder. Dus heb ik maar gemaild met wat er aan de hand is. Paypal heeft me toen een emailbericht gestuurd met de mededeling dat er een bericht klaarstaat in m’n Paypal account waar ik niet in kan. Hoe kan dit worden opgelost?

  • Hallo Az, in dat geval zou ik nogmaals het probleem uitleggen.

   Ik zou daarbij ook je persoonlijke gegevens meesturen om aan te tonen dat jij daadwerkelijk de houder van het account bent (foto ID-kaart en een bewijs van adres). Ik denk niet dat Paypal zomaar het mobiele nummer gaat veranderen in je account om misbruik te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust Copyright. Wij hebben alle stappen met zorg samengesteld om er zeker van te zijn dat je snel kunt verwijderen wat je wilt.