start Skrill

Skrill Account verwijderen

Benodigde tijd: 3 minuten.

Skrill is vooral bekend geworden onder de naam ‘Moneybookers’. Het is een internetdienst die het mogelijk maakt om geld over te maken met behulp van een email adres. Het grote verschil tussen Skrill en andere aanbieders is dat je er te allen tijden gebruik van kunt maken zonder een account te hebben. Ingelogd zijn op een website is al voldoende. Je Skrill account verwijderen is zo gedaan met behulp van de stappen hieronder.

 1. Log in op de website van Skrill

  Inloggen gaat snel en gemakkelijk met je emailadres, wachtwoord en de two factor authenticator. inloggen Skrill

 2. Ga naar de settings van je account

  Nadat je bent ingelogd kun je aan de linkerkant in de menubalk kiezen voor “Settings”. Settings Skrill

 3. Klik op “Close account”

  Scroll iets naar beneden en in het blok “Account Settings”, die je ook kunt herkennen aan het welbekende tandwieltje, kun je klikken op “Close account”.Close account Skrill

 4. Bevestig je keuze

  In het scherm dat vervolgens opent is het mogelijk om een reden toe te voegen, maar dit hoeft niet. Vervolgens kun je de verwijdering van Skrill bevestigen door op “Close my account” te klikken.Bevestiging sluiting Skrill

Naast de bevestiging die je op het scherm te zien krijgt, stuurt Skrill je ook nog een bevestiging per email naar het e-mailadres dat je ook hebt gebruikt om in te loggen.

Skrill heeft het gemakkelijk gemaakt voor haar gebruikers om een account te verwijderen. Door contact op te nemen met de klantenservice kun je eventueel je oude account toch weer heropenen of in de toekomst een nieuw account aanmaken.

Reacties (5)

 • Het probleem zit in het volgende als je nog geld op je Ccount hebt kunje niet afsluiten en moetje eerst dat. Bedrag overboeken echter als dit onder 10 euro is gaat dit niet!!

  • Hoi Paul, misschien een idee om eerst je Skrill account op te waarderen zodat je over de 10 EUR grens komt? Is een beetje omslachtig maar als Skrill daarmee akkoord gaat de snelste oplossing denk ik.

 • Ik heb gedaan wat men zij in plaatst van 10 euro terug te laten storten heb ik er 13,00 euro van gemaakt. Nu nog krijg ik dat het geld nog niet is overgemaakt ik word hier moe van dat het zoveel tijd en moeite kost om een account te sluiten. Ik weet niet meer wat ik moet doen.
  Cheryl

 • Hi, ik heb keer op keer geprobeerd om het geld terug te laten storten op mijn bankrekening dat is nog steeds niet geluk. Deze keer ga ik het proberen over te laten storten op mijn Paypal rekening misschien pakt het dan wel. Ik heb nog 6 dagen voor dat ik moet gaan betalen voor hun services. Keer op keer krijg ik verkeerde berichten er is geen hulp voor hoe je het geld terug moet laten storten.

  groetjes Cheryl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en bijna alle afbeeldingen rust Copyright - 2020