Skip to main content
start Skrill

Skrill Account verwijderen

Benodigde tijd: 3 minuten

Skrill is vooral bekend geworden onder de naam ‘Moneybookers’. Het is een internetdienst die het mogelijk maakt om geld over te maken met behulp van een email adres. Het grote verschil tussen Skrill en andere aanbieders is dat je er te allen tijden gebruik van kunt maken zonder een account te hebben. Ingelogd zijn op een website is al voldoende. Je Skrill account verwijderen is zo gedaan met behulp van de stappen hieronder.

 1. Log in op de website van Skrill

  Inloggen gaat snel en gemakkelijk met je emailadres, wachtwoord en de two factor authenticator. inloggen Skrill

 2. Ga naar de settings van je account

  Nadat je bent ingelogd kun je aan de linkerkant in de menubalk kiezen voor “Settings”. Settings Skrill

 3. Klik op “Close account”

  Scroll iets naar beneden en in het blok “Account Settings”, die je ook kunt herkennen aan het welbekende tandwieltje, kun je klikken op “Close account”.Close account Skrill

 4. Bevestig je keuze

  In het scherm dat vervolgens opent is het mogelijk om een reden toe te voegen, maar dit hoeft niet. Vervolgens kun je de verwijdering van Skrill bevestigen door op “Close my account” te klikken.Bevestiging sluiting Skrill

Naast de bevestiging die je op het scherm te zien krijgt, stuurt Skrill je ook nog een bevestiging per email naar het e-mailadres dat je ook hebt gebruikt om in te loggen.

Skrill heeft het gemakkelijk gemaakt voor haar gebruikers om een account te verwijderen. Door contact op te nemen met de klantenservice kun je eventueel je oude account toch weer heropenen of in de toekomst een nieuw account aanmaken.

Reacties (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *