Skip to main content

Vlekken uit Kledingstukken en Textiel verwijderen

Vlekken op je kledingstukken zijn heel vervelend. We hebben de proef op de som genomen door verschillende vlekken te behandelen. De beste manier hebben we op deze website beschreven.

Waarmee heb je Vlekken gemaakt?

Bloed

bloed

Bloedvlekken zijn bijzonder vervelend om uit je kleding te krijgen, behandel zo snel mogelijk.

Chocolade

chocolade

Kleine stukjes chocola mors je makkelijk op je kleding, bekijk hoe je dit snel kunt verwijderen.

Kaarsvet

Kaarsvet

Kaars laten vallen? Met een strijkijzer en een papieren doekje kun je textiel reinigen.

Make-up

Make-up

Reinigen van Make-up en Foundation uit kledingstukken gaat best gemakkelijk in enkele minuten.

Nagellak

Nagellak

Nagellak kun je per ongeluk op je kleding morsen, geen nood, binnen een paar uur zijn de vlekken eruit! 

Kauwgom

Kauwgom

Kauwgom in je zakken laten zitten tijdens de was? Kauwgom verwijder je makkelijk met behulp van een vriezer!

Verf

Verf

Niet alles goed afgedekt of toch niet je verfkleren gebruikt tijdens het klussen? Verf is lastig te verwijderen.

Vet

Vet

Vlogen de vetspetters je om de oren tijdens het koken? Afwasmiddel kan de oplossing bieden!

Viltstift / Inkt

Viltstift / Inkt

Viltstift en inkt kun je makkelijk als vlekken op kleding krijgen, wacht niet te lang met het verwijderen!

Vlekken in je kleding

schone kleding

We leven in een maatschappij die ook wel een consumptie maatschappij genoemd wordt. We kunnen alles zonder problemen vervangen. Heb je een vlek in je witte overhemd, dan gooi je deze weg en heb zo online, of in de winkel een nieuw exemplaar aangeschaft. Aan de andere kant gaan we het ook steeds belangrijker vinden om duurzaam te zijn. We worden zuiniger op onze planeet en onze spullen.

Eigenlijk lijken we daarmee weer terug te gaan naar grootmoeders tijd. De tijd waarin we dat jurkje niet weggooide als we er een vetvlek op hadden gemaakt, maar we met simpele huis, tuin en keuken methodes deze vlekken uit onze kleding konden verwijderen.

Verwijder je vlekken in een handomdraai

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar die hulpmiddeltjes uit grootmoeders tijd maar ook naar de meer eigentijdse oplossingen voor lastige vlekken. Wie had er ooit kunnen bedenken om het kaarsvet met behulp van een beetje keukenpapier en een strijkbout uit je kledingstuk te halen? Wij wel en geloof ons het werkt! Zo hebben wij voor veel vlekken al de oplossing voor je gevonden om van deze vlekken af te komen. Zo hoef jij dat overhemd of die broek niet weg te gooien, maar kun jij duurzaam zijn en door het verwijderen van de vlek het kledingstuk weer als nieuw in je kast hangen. Van make up in je kraag tot een bloedvlek na een ongelukje in de keuken, hier kun je de oplossing om deze vlek te verwijderen vinden.

Gemakkelijk en toegankelijk – Stap voor Stap alles weer schoon!

Om ervoor te zorgen dat het verwijderen van de bewuste vlek gemakkelijk gaat, hebben wij dit in korte, overzichtelijke en heldere stappen voor je beschreven. Iedere stap is voorzien van een foto waarop ook weer te zien welke stappen jij kunt nemen om van die vervelende vlek in je favoriete kledingstuk af te komen. Vanaf nu hoef jij die spijkerbroek waar de kauwgom op aangekoekt zit niet meer weg te gooien. Jij weet na het lezen van dat stappenplan hoe je er simpel vanaf komt en jij je broek weer als nieuw in de kast kunt hangen en met trots kunt dragen. We willen immers allemaal graag duurzaam met onze planeet omgaan en dat begint bij onszelf.

Alle vlekken op een rij

We hebben gezocht naar de meest gangbare vlekken. Mocht de vlek waar jij last van hebt er nu niet bij staan en staat op het punt om dit kledingstuk toch in de prullenbak te gooien, neem dan ook zeker contact op, zodat wij je kunnen vertellen hoe jij in een paar eenvoudige stappen deze vlek uit je kledingstuk kunt verwijderen.

Door de foto’s die bij de stappen staan, weet je dat de manieren om deze vlekken te verwijderen ook echt succesvol door ons zijn uitgevoerd en hoef jij je geen zorgen te maken of deze manier om die hardnekkige vlekken te lijf te gaan werkt. Je weet dat het zal werken, wij hebben immers het bewijs voor je geleverd.

Wacht dus niet langer en zoek het stappenplan van de vlek die jouw kledingstuk teistert erbij en ga de vlek moeiteloos te lijf!

Geen garantie op Succes!

Helaas, wij geven hier alleen maar aan wat voor ons goed heeft gewerkt en wij hopen hiermee andere mensen te helpen. Mocht je zelf een goede methode hebben, laat het dan weten bij de reacties.