Skip to main content
kauwgom op kleding

Kauwgom uit Kleding verwijderen

Benodigde tijd: 1 dag en 3 minuten

Je bent even buiten op het bankje in het park gaan zitten, om dat mooie boek uit te lezen. Terwijl je op staat wrijf je even met je handen over de achterkant van je boven benen heen. Je slaakt een diepe zucht, blijkbaar heb je niet goed opgelet toen je ging zitten. Want daar op je bovenbeen zit een groot plakaat kauwgom. Hoe ga je dat nu weer van je broek af krijgen.
Of dit je nu overkomen is of je op een andere manier kauwgom op je kleding hebt gekregen, met onderstaande stappen heb je de kauwgom binnen no time verwijderd.

 1. Leg het kledingstuk met de kauwgom in de vriezer

  Op het moment dat je ontdekt dat je kauwgom op een kledingstuk hebt, is het belangrijk dat je er niet al te veel mee doet en het kledingstuk in de vriezer plaatst. Je hoeft hier geen bescherming omheen te doen, tenzij je dit prettiger vindt. Kledingstuk vriezer

 2. Haal na 24 uur het kledingstuk uit de vriezer

  Het is de bedoeling dat we de kauwgom volledig bevriezen, om deze op een later tijdstip gemakkelijk te kunnen verwijderen. Na ongeveer 24 uur in de vriezer heb je een diepgevroren stuk kauwgom op je kleding stuk en kan deze de vriezer uit.

 3. Trek de kauwgom van het kledingstuk

  Aangezien de kauwgom bevroren is, kan deze zonder enige moeite van de kleding afgetrokken worden. Hiervoor zijn geen extra hulpmiddelen nodig.kauwgom eraf halen

 4. Was het kledingstuk op de normale manier

  Zonder enig probleem is de kauwgom nu van de kleding verwijderd. Door deze op de normale wijze te wassen, worden ook de laatste kauwgom restjes verwijderd. Kauwgom verwijderd

De daadwerkelijke tijd die je ermee bezig bent om de kauwgom te verwijderen is enkele minuten. Het is de tijd die het kledingstuk in de vriezer en de wasmachine doorbrengt, waardoor het erop lijkt dat het lang duurt, maar zoals je nu weet, is niets minder waar.

Op geen enkele manier hoef jij je nog zorgen te maken over kauwgom op je kleding, zelfs als het je favoriete broek of t-shirt betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *