Skip to main content
make up vlekken verwijderd

Make-up vlekken verwijderen uit kleding

Benodigde tijd: 3 minuten

Ik denk dat bijna iedere vrouw het wel herkent. De resten make-up en foundation die in de kraag van je jas zitten. We kunnen dit accepteren en het gewoon laten zitten. Tot je erachter komt hoe gemakkelijk je deze vlekken uit je kleding kan verwijderen. Volg onderstaande stappen om erachter te komen hoe ook jij in enkele minuten van de make-up vlekken uit je kleding kan komen.

 1. Zorg voor een vlakke ondergrond

  Leg het kledingstuk met de vlekken op een vlakke ondergrond. Zoals je op de foto kan zien hebben we bij deze jas te maken met forse foundation vlekken in de kraag. We gaan binnen een paar minuten de linkerkant van de kraag schoon en make-up loos krijgen. make up vlekken op jas

 2. Dep de vlek met make-up reinigingsdoekjes

  Zo gemakkelijk als we tegenwoordig de make-up van ons gezicht kunnen vegen met make-up reinigingsdoekjes zo kunnen we het zelfde doen met deze vlekken in onze kleding. Nadat het schoongeveegd hebt, kunnen er zoals te zien op de foto wat resten van het doekje achterblijven.
  make up vlekken verwijderen.

 3. Laat het kledingstuk drogen

  Nu kun je het kledingstuk gewoon laten drogen. Afhankelijk van de stof kan die van enkele minuten tot uren duren. Vervolgens veeg je de restjes van het doekje met je hand van het kledingstuk af en het is make-up vrij. make up vlekken verwijderd

Het verwijderen van make-up van je kleding gaat net zo snel als het schoonmaken van je gezicht na een dag. Ons advies is dan ook om iedere dag bij het afhalen van je make-up eventuele vlekken op de kraag van je kleding mee te nemen en deze ook dagelijks te verwijderen. Zo hebben de vlekken minder kans om zich echt te nestelen in de stof en gaat het verwijderen nog gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *