start pagina Betsson

Betsson account verwijderen

Betsson is een grote online aanbieder van casino spellen. Daarnaast kun je ze ook kennen vanwege het grote aanbod sport weddenschappen. Op het moment dat je ervoor kiest om je account te verwijderen, hoef je alleen maar onderstaande stappen te volgen. Binnen enkele minuten is je account gesloten.

Benodigde tijd: 5 minuten.

 1. Log in op je Betsson account

  Je kunt inloggen zoals je gewend bent. Gezien de te nemen stappen is het wel aan te raden dit met een ander apparaat dan je mobiele telefoon te doen.Betsson inloggen

 2. Ga naar de Responsible Gaming tools

  Scroll op de hoofdpagina helemaal naar beneden tot je bij de Responsible Gaming tools aan komt. Klik hier op de hyperlink om verder geleid te worden. Betsson Responsible gaming tools

 3. Ga naar de selfexclusion sectie

  Je bent nu op het onderdeel van de website gericht op de klantenservice. Als je hier kiest voor de self exclusion sectie kun je zelf je account sluiten.Betsson zelfuitsluiten

 4. De zelf uitsluiting opties – maak je keuze

  Betsson geeft je verschillende mogelijkheden voor het sluiten van je acccount en- of onderdelen hiervan. Je kan bijvoorbeeld bepaalde producten of diensten uitschakelen voor een bepaalde periode. Ook kun je instellen hoeveel je mag storten of verliezen.

  Wil je je account echt sluiten kun je binnen deze sectie ook je account voor een periode tussen de 24 uur en 6 maanden sluiten. Deze periode is niet terug te draaien.

Alternatief: Neem contact op met de klantenservice

Mocht je liever zien dat je account voor altijd gesloten wordt, is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Betsson. De hulpvaardige medewerkers maken dit dan gelijk voor je in orde. Tenzij je anders aangeeft is het mogelijk om op een later moment je account weer te openen. Dit is dan wel met een wachttijd van 7 dagen.

Betsson klantenservice

Betsson account verwijderen

Betsson is verplicht je gegevens een aantal jaren te bewaren. Je kunt daarom niet gelijk je account helemaal laten verwijderen. Je kan er wel voor zorgen dat jij en anderen hier geen toegang meer toe hebben, door bovenstaande stappen te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust Copyright. Wij hebben alle stappen met zorg samengesteld om er zeker van te zijn dat je snel kunt verwijderen wat je wilt.