Skip to main content
Startscherm snapchat

Snapchat account verwijderen

Snapchat is razend populair onder met name jongeren. Dat is ook niet voor niets. Met snapchat heb je de mogelijkheid om elkaar berichten en foto’s te sturen die maar beperkt zichtbaar zijn. Na deze periode verdwijnen de foto’s voor altijd.

Snapchat is ook erg bekend geworden door de leuke filters en stemvervormers. De app is zeer gemakkelijk in gebruik en datzelfde geldt voor het verwijderen van je account, een verademing ten opzichte van andere social media accounts. Dit is echt in enkele stappen gedaan.
Je kan je account zowel via je mobiele apparaat als via een laptop of desktop verwijderen.

Wanneer je eerst al je (persoonlijke) gegevens wilt downloaden dan moet je dit doen voor je aan de onderstaande stappen begint. Wanneer je Snapchat account wordt verwijderd kunnen ze niet meer de geschiedenis van je account doorsturen.

Benodigde tijd: 2 minuten

Het duurt gemiddeld 2 minuten om je account in 2 stappen te verwijderen. makkelijker kan bijna niet!

 1. Ga naar de snapchat help pagina

  Op de snapchat help pagina vind je link naar het accountportal, waar je kan kiezen welk snapchat account je zou willen verwijderen. De link naar het accountportal kun je ook hier vinden. (
  https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account )

  accountportal

 2. Vul de gegevens in

  In dit scherm kun je de gebruikersnaam en wachtwoord invullen van het account dat je wil verwijderen. Door op doorgaan te klikken sluit je het bewuste snapchat account. Na 30 dagen zal het account ook verwijderd worden.
  account verwijderen snapchat

Het verwijderen van een Snapchat account is enorm simpel en echt binnen een paar minuten voor elkaar. Snapchat moet wel enkele van je gegevens bewaren, zoals in app aankopen. Deze gegevens zullen en mogen niet gedeeld worden met derden (autoriteiten daargelaten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *