Startscherm snapchat

Snapchat account verwijderen

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snapchat is razend populair onder met name jongeren. Dat is ook niet voor niets. Met snapchat heb je de mogelijkheid om elkaar berichten en foto’s te sturen die maar beperkt zichtbaar zijn. Na deze periode verdwijnen de foto’s voor altijd. Snapchat is ook erg bekend geworden door hun leuke filters en stemvervormers. De app is zeer gemakkelijk in gebruik en datzelfde geldt voor het verwijderen van je account. Dit is echt in enkele stappen gedaan.
Je kan je account zowel via je mobiele apparaat als via een laptop of desktop verwijderen.

  1. Ga naar de snapchat help pagina

    Op de snapchat help pagina vind je link naar het accountportal, waar je kan kiezen welk snapchat account je zou willen verwijderen. De link naar het accountportal kun je ook hier vinden. (
    https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account )accountportal

  2. Vul de gegevens in

    In dit scherm kun je de gebruikersnaam en wachtwoord invullen van het account dat je wil verwijderen. Door op doorgaan te klikken sluit je het bewuste snapchat account. Na 30 dagen zal het account ook verwijderd worden. account verwijderen snapchat

Het verwijderen van een Snapchat account is enorm simpel en echt binnen een paar minuten voor elkaar. Snapchat moet wel enkele van je gegevens bewaren, zoals in app aankopen. Deze gegevens zullen en mogen niet gedeeld worden met derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust Copyright. Wij hebben alle stappen met zorg samengesteld om er zeker van te zijn dat je snel kunt verwijderen wat je wilt.