Telegram Start scherm

Telegram account verwijderen

Benodigde tijd: 4 minuten.

Telegram is een berichten app van moederbedrijf Twitter. Deze lijkt in de interface erg op die van whatsapp, alleen is dit net wat anoniemer en is je data iets meer beschermd. Het verwijderen van je Telegram account is in enkele stappen voor elkaar.

  1. Klik op de verwijderlink

    Om je telegram account te verwijderen hoef je niet in de app te zijn maar kun je gebruik maken van een webbrowser. Via deze (
    https://my.telegram.org/auth?to=deactivate ) link kom je in het juiste portaal. Vul je telefoonnummer in en klik op next.delete account menu Telegram

  2. Wachtwoord via de Telegram app

    Hierna krijg je een berichtje binnen op de Telegram app met een wachtwoord. Deze kun je openen en het wachtwoord kopiëren of onthouden.
    weblogin code Telegram

  3. Voer de code in

    Het scherm op je webbrowser zal na ontvangst van het bericht om de code vragen. Door deze in te vullen en op next te klikken kom je weer een stap dichterbij het verwijderen van je account. invoeren code Telegram

  4. Reden van sluiting invoeren

    In dit scherm wordt gevraagd om de reden van sluiting. Hier kun je invullen wat voor jou van toepassing is en op done klikken. reden sluiting Telegram

  5. Bevestig je keuze

    Telegram vraagt je nog een keer om je keuze te bevestigen. Klik op “Yes, delete my account” om je account te verwijderen. bevestig sluiting Telegram

Nu is je Telegram account verwijderd. Het is uiteraard mogelijk om op een later door jou gewenst moment een nieuw account te openen.

Reactie

  • Hallo,

    Ik had een vraagje: aangezien ik er ZEKER van ben dat er zich meerdere —> een paar “ mensen “ / personen vanuit NL en die doen zich voor als mij.
    En ik heb al een hele hoop verwijten naar mijn hoofd gekregen en met wat als voor reden… geen enkele reden hebben of hadden ze daarvoor.

    Ik had ook gelezen dat als ik van nummer wil veranderen dat ik daarvoor mijn TG-account NIET hoef te verwijderen,.. maar dat ik enkel en alleen mijn nieuw 📱 nr. hoef aan te passen. Dat alles versta ik.

    Maar als ik mijn nummer verander gaan de mensen die me geblokkeerd hebben of mensen die me in hun contactenlijst hebben staan. Die hebben dan weer wel mijn nummer als ik alles 👍 versta en 👌 begrepen heb.

    Mvg,
    J

    Ps: Als ik nu mijn TG – account zou verwijderen,hoelang duurt het dan vooraleer je weer op telegram kunt met nieuw nr. en dus ook nieuw account?

    ik hoop wat van jullie te horen,dank u wel 🙏. En nog een fijne zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust Copyright. Wij hebben alle stappen met zorg samengesteld om er zeker van te zijn dat je snel kunt verwijderen wat je wilt.