Twitter account Verwijderen

Twitter heeft het makkelijk gemaakt om accounts te verwijderen. Hieronder een korte Nederlandstalige handleiding om snel van je account af te komen. Wil je een nieuw account wilt starten met dezelfde gebruikersnaam OF hetzelfde Email adres? Verander dan eerst je accountgegevens voor je het Twitter account verwijderd.

Benodigde tijd: 2 minuten.

  1. Login op je Twitteraccount

    Ten eerste zul je moeten inloggen op het Twitter account die je wilt verwijderen, wanneer je het wachtwoord niet meer weet dan kun je deze opnieuw opvragen.

  2. Ga naar Instellingen en Privacy

    Tussen de zoekknop en de Tweeten knop kun je verschillende zaken op je profiel bekijken. Klik op je Twitterprofielplaatje en selecteer Instellingen en Privacy zoals te zien is op de afbeelding hieronder.

  3. Twitter Deactiveren

    Je krijgt nu links een hele berg menu-opties te zien die je kunt negeren. Scroll naar beneden voor de optie “Je account deactiveren”. Nu moet je een wachtwoord invoeren om de deactivatie te bevestigen. Na 30 dagen verwijderd Twitter definitief al je gegevens.

Account heractiveren? Log weer in met je oorspronkelijke gegevens om direct toegang te krijgen tot je oude Twitter account. Je hebt maximaal 30 dagen de tijd om een heractivatie van je Twitter account uit te voeren voor deze definitief wordt verwijderd.

Je gegevens Downloaden

Via het Instellingen menu in Stap 2 kun je ook Je Twitter Gegevens downloaden. Je moet eerst een wachtwoord invoeren voor je de persoonlijke gegevens kunt inzien. Scroll naar beneden om direct een heel document met je gegevens, contacten en berichten te downloaden. Dit is altijd makkelijk om als back-up te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op alle teksten en afbeeldingen op deze website rust Copyright. Wij hebben alle stappen met zorg samengesteld om er zeker van te zijn dat je snel kunt verwijderen wat je wilt.